Сервісні підйомники – економія часу і грошей
Якщо в одній будівлі є кілька взаємопов’язаних виробництвом поверхів, кухонний ліфт допоможе налагодити між ними зв`язок і обмін невеликими вантажами. Максимальна вантажопідйомність такої установки – 500 кг, чого достатньо для будь-якого кафе, ресторану або складу. Ліфт для кухні – це загальна назва для невеликих консольних або шахтних підйомників, які значно прискорюють перекидання вантажу з одного рівня на інший.
Конструктивні особливості
Багато в чому завдяки своїй простоті, підйомник для кухні став користуватися популярністю. По суті, це консольний ліфт, адаптований під норми безпеки в закладах громадського харчування. Процес підйому і опускання відбувається плавно, без ривків – це дуже важливо, тому що іноді переміщається готова їжа або тендітний посуд, яким тряска протипоказана.
Кабіна – це металевий модуль, який може бути як прохідним, так і непрохідним зі спеціальними огороджувальними гратами і горизонтальною полицею. Багато компаній, що працюють у сфері ресторанного бізнесу, замовляють у нас два ліфти – для готових страв і брудного посуду. І це не розкіш, а реальна необхідність, яка довела свою ефективність на практиці у сотень і тисяч подібних закладів. До того ж, ці підйомники входять у список покращень, рекомендованих санітарно-гігієнічними нормами в закладах громадського харчування.
Ліфти для готових страв і посуду можуть не відрізнятися один від одного характеристиками. Однак, як правило, кабіна для брудного посуду зазвичай менше, а обробка – простіша.
Замовити підйомник для кухні у ПТ
Компанія Підйомні Технології пропонує моделі сучасних підйомників для кухні за індивідуальним замовленням і типовими проектами. У нашому каталозі ви можете побачити весь модельний ряд з фото і описами.
Якщо ви не знаєте, який варіант вам підходить, скористайтеся онлайн-формою зворотного зв’язку на сайті. Крім того, ви можете оформити покупку в інтернет-магазині в будь-який зручний вам час – менеджер передзвонить для підтвердження замовлення і уточнення деталей в робочий час.
Переваги використання сервісних підйомників:
- Оптимізація роботи персоналу або його окремих груп, що знаходяться на великій відстані один від одного.
- Практично миттєве переміщення вантажу, на яке довелося б затратити багато фізичної сили.
- Займаючи мінімум місця, дає високу ККД за рахунок простоти управління.
- Не обмежений по висоті – може проходити по вертикалі всієї будівлі.
- Платформа витримує аж до 500 кг.
Найчастіше сервісний підйомник використовується на кухні, адже саме там важливе своєчасне отримання інгредієнтів для приготування і відправки готових страв для роздачі. Ця модель ліфта найбільше затребувана на підприємствах харчової промисловості та в місцях громадського харчування, де обсяги виробленої їжі вимагають більш досконалого переміщення від точки А до точки В, ніж це може зробити людина.